Finalis Bubu Award 2009

Bubu Awards 2009, seperti pada posting diriku sebelumnya, Vote for Bubu Awards , ternyata sudah sampe pada tahap finalisasi. Kemaren diriku pas pulang kerja pas naek ojek tiba tiba hape ku tulat tulit doh siapa se yang lelepon enih. Pas tak angkat, haloo…bla bla bla.

Ternyata si Mas tersebut mengabarkan bahwasanya diriku masup dalam finalis Bubu Awards 2009. Eh tadi juga ada email pemberitahuan. Diriku ndak nyangka dan ndak nyana, uhuy. Acaranya besop di YCC , Yaharta Convention Center, jam 19.00 . Weleh di sana pasti diriku bagaikan anak kodok kehilangan buntutnya, bingung tolah toleh ga ada temennya T_T. Kita liat nanti saja, ntar tak poto poto deh di sana buat bahan posting selanjutnya. Hehe jarang posting tapi ngoceh terus di pesbuk.

Dengan ini diriku mengucapkan banyak terima kasih buat yang sudah vote, I love you full wes pokoke. Terima kasih banyak ya man teman semuwa. Pertanyaannya cuma satu, Yaharta Convention Center itu di mana yak?

Iklan

Juli 30, 2009 at 2:07 pm Tinggalkan komentar

Cebong Matre ke Empang Aje

Weh dasar kecebong sekali nongol malah posting review hehehehe. Sedang mengerjakan a big project (ektingmu loh Bong) deadline 1 Agustus enih 😦 , mana lagi mati ide lagi. Terlupakan blog personal enih, mase ngurusin blog blog matre kuh… 😀

Ngomong ngomong soal review, kalau dulu pertama kali dapet paid review gini, mau ngerjain paid review aja sampe bingung mau bahas kaya gimana. Kalo sekarang cara mengerjakan paid review mah lebih gampang. Cukup pasang status di Facebook. Hohoho…makasih yah teman teman yang mau membantu mengerjakannya (tentunya ada sharing earning nya lah) . Makanya pantengin update status facebook ku ya, 😛

Bulan ini, pendapatan menurun, 😀 karena memang lagi ga bersemangat, menolak beberapa pesanan. Karena ya itu tadi lagi ngerjain sesuatu yang diharapkan nanti jadi a huge traffic source ( ck ck ck kesurupan opo tho iki ngetik e aneh aneh ae) . Selain itu adsense ku tak copoti (untung cuman adsense yang tak copot xixixixi) . Sampe ada yang nanya, Bong, Adsense mu di banned? Hohoho tidak kawan, itu karena lagi tampil manis sok imut tanpa iklan. Syarat daftar di broker advertiser yang satu itu emang blog musti bersih dari untargetted advertisement dulu.

Alhamdulillah, bentar lagi ke Bank Danamon lagi, semoga mase ada undian langsung dan dapet Rp 500.000 nya 😀 . Gyahaha ngarep dah. Gimana pendapatan mu bulan ini kawan?

Juli 28, 2009 at 8:31 am Tinggalkan komentar

High Quality Planters

If you like plants or flowers with the beautiful, then I encourage you to consider this paper as it will provide a reference for you about the High Quality Planters. Planter in this era is very different from a few years ago. A plant not only serves to keep water in the rainy season, but Planters has become a lifestyle home that you want to appear more interesting. Flowerpot that first only a simple shape with the color brown, but now have various types, colors, materials and forms. Pot plants and flowers that you can customize the place with your purpose. You can place in the home, outdoor or in window box planters between your home. To explain more detail, let’s see how the form, size and color from a variety of planters that match your needs. If the vase that you would put on the table, or a place in the room, then choose the better if the material is strong and the color that matches the room you have.

If you need references to get a quality planters with the cheap price, it is planterixchange.com answers to these questions. You can see the various collections of decorative planter and indoor planter with high quality. Environmentally friendly material that makes us not afraid to put in the corner of the room or that we want. Every detail of the planters we must note that the presence of planters can provide a comfortable atmosphere for each member of your family. Planterixchange is a work best for your attention to the very environment. If you order now, you can get the bonus as a sense of gratitude to our customers who have used the product planterixchange.com. Order now Call Toll Free (800) 448-2870 and immediately have flowerpot with the best quality and cheap price. Sure your family is very happy with the changes that you have created using the presence of beautiful plants and flowers that attract.

Juli 28, 2009 at 8:22 am Tinggalkan komentar

The Best Clothing For Woman on Every Season

If we are talking about a quality product, then Shopwiki is the most appropriate answer to all that. The need for a woman we can get more easily in Shopwiki. Clothing for Woman with a variety of materials and color choices available with the full. A woman need not be confused with the appearance and clothing they will wear in each season as it has shopwiki all because it provides only a very shopwiki understand the needs of women who always want to appear beautiful and interesting in every opportunity. You can also modify your own clothing according to your taste. Shopwiki have a concept of a perfect in every season, so you can select the type of clothes that match the seasonal movement in your country. Clothing for summer and winter have been available with the full Shopwiki.

If you want to see a reference on spring clothing, the Women’s Spring Style Guide is a choice that is right for a woman who has a strong character such as we. I like clothes with bright colors because it is a reflection of my personality. Spring clothing and more simple. Look you can see more with the perfect shoes or glass eyes that match the clothing you wear at this time. Collection of shopwiki always update with the trends in women’s clothing at this time. Choice of materials is a guarantee of quality Shopwiki for you all.

To you who are in a tropical country with a more summer long, then there is Women’s Summer Style Guide which can provide a reference type of clothes that match the season. Clothing that is more open and light is a smart choice. Black and white which is the trend in this year 2009, is also present to you all. Accessories such as shoes, bags and bracelets can complete your look. Gladiator inspired shoes are examples of accessories that you can use to complete the Women’s Summer Style Guide. So, immediately choose to spend in Shopwiki now because all this is present to give you satisfaction in shopping.

Juli 28, 2009 at 8:14 am Tinggalkan komentar

Apa Kabar Dunia

Hehe diriku nongol lagi…besop ndak onlen soalnya ada acara perpisahan gitu deh. Padahal diriku sedang ndak enak badan lagi. Semangat untuk update sudah berada di level batas bawah. Pengennya ngerubah muka blog ini, biar diriku semangat lagi.

Jarang blogwalking juga, pengunjung malah dari search engine. Tadi iseng aja ngecek keyword yang dipake sampe nyasar di sini, wealah kok kebanyakan malah keyword ‘film porno’ . Tidaaaaak memalukan, padahal cuman sekali aja posting tentang film virgin itu, ndak pernah ngetik aneh aneh, ndak pernah nyebut kata kata gituan kecuali di posting satu itu, kenapa nyantol nya di sini T_T

http://www.google.co.id/search?q=film+porno&hl=id&start=10&sa=N

Sudah ada ide untuk merubah tampilan template blog, tapi jari jemariku yang lentik ini masih males untuk nggambar. Malah lebih sering update status yang statusnya ndak pernah penting itu di facebook. Ngiklan, add as friend ya.

Kemaren diriku men delete salah satu friend di facebook. Dasar gaptek facebook ndak tau itu tips tips facebook, mau delete friend aja nyari nyari menunya dimana. Friend yang ndak kenal hehehe diriku kan pokoke tak approve gitu. Eh ndilalah kok di tembok (wall) dia nya posting gambar profilnya, gambar yang tidak senonoh (senonoh? hemmm kosa kata yang aneh) . Maap ya mbak siapa itu diriku lupa, ndak kenal soale, tak delete dirimu.

Posting gado gado hehehe, duh jadi laper.

Juli 24, 2009 at 12:31 am Tinggalkan komentar

Promo Speedy Unlimited 2009

Siang tadi petugas Speedy datang ke rumah. Diriku ditawarin Bu Lek mau nyoba masang Speedy ndak? Diriku menimbang nimbang berat badan yang memang tidak pernah terasa berat , akhirnya nyoba aja mumpung masi masa promo Speedy.

Sampai akhir Desember 2009 ini perbulan cukup dengan Rp 125.000 unlimited. Kecepatannya? Ya ditulisnya si 384 kbps, ndak tau juga nanti kenyatannya. Cuman dibanding sama IM2 , masih mendingan Speedy lah.

Berhubung kamar diriku ada dilantai atas, ya terpaksa mengolor ngolor kabel, mem-paralelkan sambungan. Setelah selesai semua di coba dan bisa. Yess. Lalu mas nya itu pulang. Trus kemudian terjadi kebodohanku.

Laptop tak pindahin ke kamar. Tak colokin modem dan kabel charge laptop. Tak tungguin sampe lamaaaaa. 5 menit, 10 menit, 15 menit, 20 menit. Waduuuh kok ndak konek konek seh. Apa yang salah? Waduuh jangan jangan salah pilih.

Eh ndilalah diriku baru nyadar, lah wong kabel dari jaringan telpon nya belom tak colokin wekekekeke. Lah ditunggu sampe jamuren, lumuten, kadasen yho ndak bakal nyambung Bong. Dudulz kok dipiara. Hari ini make Speedy, lumayan lah bisa buka banyak blog temen temen sekaligus.

Juli 18, 2009 at 8:42 pm Tinggalkan komentar

One Stop Information Catalog for Beauty Product

Are you a woman who really care to your beauty? But still confuse the best product for your skin care? Woman always worry about beauty product, its benefit, effect, risk, and of course price. So where is the best place to get this complete information?

Shop Wiki is a site that can make your searching time more enjoyable. What is special feature from this site? Shop Wiki cooperates with many reliable stores so that it always has large selection of products for you. If you need Skin Care to give protection for your skin, Shop Wiki can guide you to find the best one. Maybe you want to clean the acnes on your face soon? Shop Wiki comes with complete guidance on how to choose the right Acne Treatments plus the online stores that sell acne cream. Much information on Organic Health and Beauty Products is also available here. For your husband, you can show him Mens Shaving Kits products that give safety and comfortness for the skin. The product information also comes with pictures so that you can get better description about them.

Are you interested to find more information on Shop Wiki? Just click Shopwiki.com and type appropriate product keyword there. Only in a minute, it presents you the large selection of high quality products from various stores. Shopping can be so much fun here.

Juli 18, 2009 at 8:32 pm Tinggalkan komentar

Pos-pos Lebih Lama


Kategori

Pouzting Terbaru